Usein kysytyt kysymykset

Löydä vastauksia yleisiin kysymyksiin.

Mikä on verkkokaupan perustamisen hinta?

Verkkokaupan perustamisen hinta on 0€ + valittu palvelupaketti. Palvelupakettien kuukausimaksu alkaa 19€/kk ja vuosilaskutuksella 15,83€/kk (laskutetaan vuoden jaksoissa etukäteen).

Voinko kokeilla kauppaa ilmaiseksi?

Tottakai. Voit kokeilla palvelua täysin maksutta ja ilman sitoumuksia. Perusta oma verkkokauppa jo tänään ja aloita ilmainen kokeilu.

Kuuluvatko maksutavat hintaan?

Kyllä kuuluvat. Saat kaikki tarpeelliset maksutavat helposti Klarna Checkout -maksupalvelun kautta ja täysin ilman kiinteää kuukausimaksua. Palvelu sisältää kotimaiset verkkopankit, korttimaksut ja laskulla maksun.

Onko pakko käyttää Klarna Checkout -maksupalvelua?

Klarna ei ole pakollinen ja voit vapaasti valita maksupalvelusi. Suosittelemme kuitenkin Klarnan käyttämistä, koska sillä tavalla saat parhaan hyödyn irti mm. tilaushallinan toiminnoista.

Voinko myydä digituotteita?

Tottakai. Kaikkiin paketteihin sisältyvät digitaalisten tuotteiden myynti.

Voinko käyttää omaa verkkotunnusta?

Tietysti, saat verkkokaupan näkymään sinun omistamassa verkkotunnuksessa Vakio-paketista eteenpäin.

Saako teiltä tilattua verkkotunnuksen?

Tottakai. Kauttamme rekisteröit verkkokaupalle oman verkkotunnuksen tyyliin sinunkauppasi.fi. Verkkotunnus on maksullinen lisäpalvelu.

Tarvitsenko oman palvelintilan?

Et tarvitse. Palvelu sisältää valmiiksi kaiken tarvittavan tekniikan ja pelkkä aloitus riittää. Me hoidamme kaiken muun.

Voinko myöhemmin vaihtaa pakettia?

Tottakai, ei mitään ongelmaa. Voit muuttaa paketin tasoa ylös/alas tarpeen mukaan. Tason vaihtaminen on ilmaista ja onnistuu muutamalla klikkauksella.

Miten maksan palvelusta?

Palvelusta laskutetaan valitun laskutuskauden mukaan, jotka ovat 1 kuukausi tai 1 vuosi. Laskun maksaminen onnistuu verkkolaskulla tai kotimaisten pankkien verkkomaksuina.

Voinko lopettaa koska vain?

Kyllä, palvelun käytön voi lopettaa koska vain. Irtisanomisaika on 1 kuukausi tai mahdollisen käynnissä olevan pidemmän laskutuskauden loppuun.