Tehokas tilaushallinta. Vastaanota - Käsittele - Toimita.

Vastaanota tilauksia ja luo toimituksia helpommin kuin koskaan aiemmin. Ammattitason tilaushallinta, joka on suunniteltu helpottamaan kauppiaan arkea.

6-themes-circle
Mukana 6 upeaa maksutonta Premium-teemaa
kaaro

Kaikki toimitustavat ja tehokas tilausten käsittely

Seuraa asiakkaiden ostoskoreja, hallinnoi tilauksia, pakkaa tuotteet ja tulosta osoitekortit. Käsittele palautukset nopeasti ja kommunikoi asiakkaiden kanssa.

valaisimet

Vastaanota tilauksia verkosta

Seuraa asiakkaiden aloittamia ostoskoreja ja pidä silmällä tilausten edistymistä. Maksetut ostoskorit siirtyvät automaattisesti verkkokaupan tilauksiin, josta käsittelet ne helposti. Tehokas ja sujuva tilausprosessin hallinta takaa onnistumisen.

Käsittele tilauksia ja tulosta osoitekortteja

Käsittele tilaukset nopeasti muutamalla klikkauksella ja tulosta valitsemasi kuljetusyhtiön osoitekortit helposti verkkokaupan tilaushallinnasta. Tämä sujuvoittaa toimitusprosessia ja varmistaa, että asiakkaasi saavat tilauksensa nopeasti.

malli-nainen-2
korut

Automatisoi tuotteiden palautukset

Tehosta tuotteiden palautusprosessia. Kun lisäät asiakkaan tekemän palautuksen, päivittää järjestelmä automaattisesti varastosaldot ja raportit ajan tasalle. Lisäksi Klarnan kautta maksetuissa tilauksissa rahapalautus käynnistyy automaattisesti, mikä tekee palautusprosessista todella sujuvaa.

Verkkokaupan toimitustavat yhdellä sopimuksella

Lisää toimitustavat verkkokaupan kassalle ja tulosta kuljetusyhtiöiden osoitekortit tilaushallinnasta Shipit-sovelluksen avulla. Saat kaikki tarvittavat kuljetusyhtiöt helposti yhdellä sopimuksella.

Shipit tarjoaa Postin, Matkahuollon ja muiden suosittujen kuljetusyhtiöiden palvelut helposti käyttöön.

Pakettiautomaattien ja noutopisteiden määrä on Suomen kattavin ja käsittää noin 5000 noutopistettä kotimaassa sekä yli 50 000 noutopistettä Euroopassa.

Shipit.fi →

paketin-vastaanottaminen