Perusta verkkokauppa helposti, nopeasti ja edullisesti

Suomen paras Valmiskauppa

Verkkokaupan perustaminen voi olla yksinkertaista ja suoraviivaista. Luo vain kauppa, lisää tuotteet ja aloita tilausten vastaanottaminen. Se todellakin on näin helppoa!

6-themes-circle
Mukana 6 upeaa maksutonta Premium teemaa
verkkokauppias
‚ÄúViiden t√§hden palvelua kaikille verkkokauppiaille. Kokeile ja huomaa kuinka helposti upea verkkokauppa syntyy Valmiskaupalla!‚ÄĚ
avatar-miikka
Miikka Aho
CEO, Finqu

Mukana upeat Premium teemat

Helppokäyttöiset ja poikkeuksellisen näyttävästi suunnitellut teemat. Näillä luot käden käänteessa brändisi arvoisen verkkokaupan - ilman lisämaksuja.

Verkkokauppa-alusta, jota ammattilaisetkin arvostavat

Valmiskaupasta saat käyttöösi monipuoliset ja tehokkaat ominaisuudet, joiden avulla kaupankäynti sujuu kuin unelma! Helppokäyttöisyytensä ansiosta se tekee verkkokaupan pyörittämisestä uskomattoman vaivatonta. Koe itse, kuinka Valmiskauppa voi mullistaa tapasi tehdä liiketoimintaa verkossa.

Tehokas markkinointi

Alennuskoodit, osta 3 maksa 2 kampanjat, kanta-asiakasalennukset, määräalennukset, ilmaisen toimituksen raja... ja monia muita. Tee helpommin tulosta tehokkailla markkinoinnin työkaluilla.

 

Tehosta markkinointia ‚Üí

Valmiit maksutavat

Kaikki tarpeelliset maksutavat kätevästi yhdellä sopimuksella valitsemasi maksupalveluntarjoajan kautta. Vastaanota maksuja kotimaisista verkkopankeista, korttimaksuina tai laskulla ilman luottotappioriskiä. Tarjolla ovat Suomen suosituimmat maksupalvelut, Klarna ja Paytrail.

 

Lue lisää maksutavoista →

Kattavat ominaisuudet

Poistimme monia vanhanaikaisia rajoituksia liiketoimintasi kasvun tieltä. Meillä jokaiseen pakettiin sisältyy rajaton tuotemäärä, upeat ulkoasut ja kattavat kohderyhmään sopivat ominaisuudet. Vapauta yrityksesi täysi potentiaali yhdellä kattavalla palvelulla. Lisää vain tuotevalikoimasi ja aloita myynti.

 

Tutustu paketteihin ‚Üí

Testivoittaja

Valmiskauppa tarjoaa aina enemmän. Se on ehdoton ykkösvalinta verkkokaupan perustamiseen ja myynnin tehostamiseen. Tutustu, miten Valmiskauppa vertautuu muihin alustoihin ja huomaa ero!

 

Vertaile verkkokauppoja ‚Üí

Koe Valmiskaupan
ainutlaatuisuus

Rajaton tuotemäärä. Ilmaiset Premium-teemat.

Kasvata enemmän myyntiä myymällä ilman turhia rajoituksia. Häikäisevän upeat Premium-teemat heti mukana.

60 päivän tyytyväisyystakuu. Ei riskiä.

Myönnämme takuun. Mikäli verkkokauppa ei sopinutkaan yrityksesi tarpeisiin, hyvitämme kertyneet kuukausimaksut.

Kotimainen asiakaspalvelu. Nopea tuki.

Kotimainen asiakaspalvelu tarjoaa asiantuntevaa apua ja varmistaa, että et koskaan jää yksin mahdollisten ongelmien kanssa.

Hinta alkaen vain 19‚ā¨ kuukaudessa.

Perusta verkkokauppa edullisesti, alkaen vain 19‚ā¨ kuukaudessa. Saat kaiken menestymiseen tarvittavan, ilman suuria investointeja.