Perusta verkkokauppa helposti, nopeasti ja edullisesti

Suomen paras Valmiskauppa

Verkkokaupan perustaminen voi olla yksinkertaista ja suoraviivaista. Luo vain kauppa, lisää tuotteet ja aloita tilausten vastaanottaminen. Se todellakin on näin helppoa!

verkkokauppias
‚ÄúViiden t√§hden palvelua kaikille verkkokauppiaille. Kokeile ja huomaa kuinka helposti upea verkkokauppa syntyy Valmiskaupalla!‚ÄĚ
avatar-miikka
Miikka Aho
CEO, Finqu

Mukana upeat Premium teemat

Poikkeuksellisen näyttävästi suunnitellut teemat. Rakenna brändisi arvoinen verkkokauppa - ilman lisämaksuja.

Verkkokauppa-alusta, jota ammattilaisetkin arvostavat

Valmiskauppa tarjoaa lukuisia tehokkaita ominaisuuksia, joita täydentää sen helppo käytettävyys. Tutustu verkkokauppa-alustaan, joka on suunniteltu tekemään kaupankäynnistäsi vaivatonta.

Tehokas markkinointi

Alennuskoodit, osta 3 maksa 2 kampanjat, kanta-asiakasalennukset, määräalennukset, ilmaisen toimituksen raja... ja monia muita. Tee helpommin tulosta tehokkailla markkinoinnin työkaluilla.

 

Tehosta markkinointia ‚Üí

Valmiit maksutavat

Kaikki tarpeelliset maksutavat kätevästi yhdellä sopimuksella valitsemasi maksupalveluntarjoajan kautta. Vastaanota maksuja kotimaisista verkkopankeista, korttimaksuina tai laskulla ilman luottotappioriskiä. Tarjolla ovat Suomen suosituimmat maksupalvelut, Klarna ja Paytrail.

 

Lue lisää maksutavoista →

Kattavat ominaisuudet

Poistimme monia vanhanaikaisia rajoituksia liiketoimintasi kasvun tieltä. Meillä jokaiseen pakettiin sisältyy rajaton tuotemäärä, upeat ulkoasut ja kattavat kohderyhmään sopivat ominaisuudet. Vapauta yrityksesi täysi potentiaali yhdellä kattavalla palvelulla. Lisää vain tuotevalikoimasi ja aloita myynti.

 

Tutustu paketteihin ‚Üí

Testivoittaja

Valmiskauppa tarjoaa aina enemmän. Se on ehdoton ykkösvalinta verkkokaupan perustamiseen ja myynnin tehostamiseen. Tutustu, miten Valmiskauppa vertautuu muihin alustoihin ja huomaa ero!

 

Vertaile verkkokauppoja ‚Üí